Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در اوایل سال جاری، شرکت اینتل اعلام کرد که قصد پس گرفتن جایگاه خود در میان شرکت‌های سازنده پردازنده‌ را در دنیای رایانه‌های شخصی را دارد.

مدیر عامل‌های شرکت اینتل، پت جلسینجر  و دکتر آن کلرهر، برنامه این شرکت را برای آینده ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای شروع، اینتل نام گروه‌های تولیدی خود را تغییر می‌دهد. آنچه قبلاً "Superfin پیشرفته" ۱۰ نانومتری بود، اکنون فقط "۷" است. این تغییر نام ممکن است کمی دوگانه به نظر برسد، اما اگر بخواهیم صادقانه و روشن توضیح دهیم، اندازه گیری نانومتری گروه‌های فرآیند دیگر با هیچ چیز فیزیکی مطابقت ندارد و از نظر چگالی تراشه‌های ۱۰ نانومتری کنونی اینتل با تراشه‌های TSMC و ۷ نانومتری سامسونگ قابل رقابت هستند.

اینتل با نگاهی به تولید فراتر از ۷ نانومتر، برنامه انتشار سریع این تراشه را هدف قرار داده و سالانه بروزرسانی‌های زیادی برای محصولات خود ارائه می‌دهد. مشتریان این شرکت در پاییز امسال منتظر تراشه‌های Alder Lake این شرکت هستند، که هسته‌های قوی و کم مصرف را با هم ترکیب می‌کند، و به دنبال آن تراشه‌های ۴ نانومتری Meteor Lake که به طرح "کاشی" (chiplet) منتقل می‌شوند و از فناوری تراشه‌های انباشته سه بعدی اینتل استفاده می‌کنند.

شرکت اینتل دارای فناوری برای یک گروه ۳ نانومتری مبتنی بر EUV است که از فرآیند تولید انرژی بالا برای ساده سازی ایجاد تراشه و یک "۲۰A" برای گره angstrom استفاده می‌کند که این یک ده میلیاردم متر است (یعنی ۲ نانومتر) و بعد از آن یک گروه ۱۸A وجود دارد که اینتل امیدوار است در نیمه دوم دهه آینده تولید آن را در سال ۲۰۲۵ آغاز کند. در حالی که اندازه گیری گروه‌های دیگر با ساختار‌های فیزیکی مطابقت ندارد، اما یک اتم سیلیکون در محدوده ۲ انگستروم عرض دارد، بنابراین این‌ها ترانزیستور‌های بسیار کوچکی هستند.

بیشتر بخوانید

سامسونگ با پشت سر گذاشتن اینتل، تراشه ساز برتر جهان شد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت اینتل تراشه الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۷۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان

محبوبه نم نباتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در ارتباط با توسعه برنامه مراقبت از راه دور نوزادان زودرس بعد از ترخیص اظهار داشت: طی این تحقیق مادران که دارای نوزادان تازه متولد شده بودند را شناسایی و طی یک دوره مصاحبه، نیازهای آنها را دسته بندی کردیم و پس از تحلیل محتوا، گروهی با حضور ۴۰ تن از مادران و تیم پزشکی در شبکه مجازی تشکیل شد و مادران پس از ترخیص نیازهای خودرا مطرح و مشاوره دریافت می‌کردند.

وی بیان داشت: در این گروه مادران ضمن بهره مندی از راهنمایی پزشکان، تجارب خود را در این حیطه زیر نظر تیم پزشکان در اختیار یکدیگر قرار می‌دادند. نتایج این تحقیق نشان داده که گروه مورد آزمایش نسبت به مادرانی که تحت درمان از راه دور نبودند دیگر نیاز به بستری کودک تازه متولد شده خود نداشتند.

نم نباتی گفت: در این گروه مادران با هر گونه مشکلی که در نحوه شیردهی یا گریه کردن کودک یا داروهای نوزادان مواجه می‌شدند آنرا از طریق فیلم یا توضیحات در اختیار تیم پزشکی حاضر در گروه قرار می‌دادند و طبق راهنمایی‌های دریافتی عمل می‌کردند.

وی ادامه داد: این طرح تحقیقاتی در حدود یکسال به اجرا درآمد و میزان رضایت مادران نوزادان تازه متولد شده نسبت به مادرانی که مدت بیشتری در بیمارستان برای دریافت خدمات مراقبتی نوزادان تازه متولد خود مانده بودند بیشتر بود و همچنین دیگر نیاز به بستری و مراجعه به مراکز درمانی پیدا نکردند.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: در این طرح، مادران در صورت نیازهای اورژانسی، تلفن می‌زدند و ۴ نفر ازپزشکان فوق تخصص در هر روز و هر ساعت پاسخگوی آنها بودند.

وی از توانمند سازی مادران دارای نوزادان تازه متولد شده در دوره بعد از ترخیص خبر داد و ادامه داد: هم اکنون نتایج این تحقیق به شکل یک پایان نامه دکترا ثبت شده است و می‌توان از نتایج آن در بیمارستان‌ها و وزارت خانه استفاده کرد.

نم نباتی گفت: هدف از اجرای طرح، آموزش مادران به ویژه در حوزه شیر دهی بود که محتواهای اموزشی در فضای مجازی در اختیاران مادران قرار می‌گرفت و مادران از طریق پیامک و تلفن با تیم پزشکی ارتباط می‌گرفتند وحمایت روحی و روانی از مادران دراولویت کاری تیم پزشکی بود.

وی گفت: اکثر مادران دارای نوزادان تازه متولد شده، دچار بحران اضطراب، عدم پشتیبانی روحی روانی و عدم دسترسی به منابع مراقبتی قرار می‌شدند.

این محقق و پژوهشگر به نتایج تحقیقات اشاره کرد و افزود: در دو گروه کنترل و گروه ازمون نتایج نشان دادند که گروه آزمون حدود ۵۰ مرتبه مراجعه آنها نسبت به گروه کنترل کمتر و تقریباً به صفر رسید در حالیکه گروه کنترل به دلیل عدم دریافت آموزش‌ها، حدود ۲۳ درصد مجبور به مراجعه حضوری به مراکز درمانی شدند.

وی با اشاره به اینکه گروه آزمون به بستری شدن‌های مجدد نیاز نداشتند، خاطرنشان کرد: کاهش هزینه‌های رفت و آمد، کاهش زمان مراجعات و کاهش ساعت ویزیت‌ها در برنامه آموزش از راه دور نشان داد که مراقبت از راه دور، کمک شایانی برای مادران بوده است

کد خبر 6097172

دیگر خبرها

  • گروه‌های جهادی ۱۸۰ برنامه در شاهرود اجرا می‌کنند
  • تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • اجرای برنامه همخوانی قرآن در بنا‌های تاریخی قزوین
  • پردازنده اختصاصی کامپیوتر ۲۰۲۴ هواوی هم‌سطح M2 اپل و 13700H اینتل ظاهر شد
  • یک شورش بزرگ در جشنواره کن
  • گروه حنظله دو مرکز در رژیم‌ صهیونیستی را هک کرد
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • گروه مقاومت بحرینی: شرکت مسئول حمل‌ونقل صهیونیستی را با پهپاد هدف قرار دادیم