Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، سعد عبدی با بیان اینکه تا پایان فروردین‌ماه سال ۱۴۰۰ تولید مس کاتدی شرکت ملی صنایع ملی مس ایران در مجموع ۲۴ هزار و ۶۱۵ تن بوده که نسبت به برنامه تعریف‌ شده به میزان ۲۳ هزار تن،   هفت درصد مازاد تولید از برنامه، را رقم زده است.

مدیر امور برنامه‌ریزی و نظارت شرکت ملی مس ایران ضمن اشاره به اینکه تولید کنسانتره مس در مجموع کارخانه‌های تغلیظ مس سرچشمه، مس سونگون، مس میدوک و مس چهل‌کوره نیز طی این دوره زمانی، رشد پنج درصدی را تجربه کرده‌اند، گفت: طی یکماهه نخست سال جاری، ۱۰۸ هزار و ۳۵۴ تن کنسانتره مس تولید شده که از ۱۰۳ هزار و ۲۶۳ تن برنامه‌ریزی شده برای این مدت، فراتر رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه تولید مس محتوی معدنی به‌عنوان شاخص اصلی تولید در شرکت‌های معدنی، ۲۶ هزار و ۱۱۳ تن بوده که نسبت به برنامه ۲۵ هزار و ۱۰۳ تنی، رشد چهار درصدی داشته است.

وی در رابطه با میزان کل استخراج شرکت مس از معادن سرچشمه، میدوک، سونگون چهل کوره و سایر معادن در حال آماده‌سازی طی بازه یکماهه فروردین امسال، اعلام کرد: شرکت ملی صنایع مس در مجموع ۱۷ میلیون و ۷۱۱ هزار تن استخراج داشته است که در مقایسه با برنامه تعریف‌شده ۱۴ میلیون و ۹۹۷ هزار تنی، از رشد ۱۸ درصدی برخوردار بوده است.

عبدی افزود: برنامه تعیین‌شده برای برداشت سنگ سولفوری از معادن فوق نیز تا پایان نخستین ماه سال جاری، چهار میلیون و ۷۶۰ هزار تن بوده که با عملکرد چهار  میلیون و ۸۴۷ هزار تنی، دو درصد از برنامه جلوتر بوده است.

طبق اعلام این شرکت صنعتی- معدنی، مدیر امور برنامه‌ریزی و نظارت شرکت ملی مس تاکید کرد: در سال جاری به تبعیت از فرمایشات مقام معظم رهبری با ابلاغ استراتژی‌های مانع زدایی و پشتیبانی همه‌جانبه از تولید، تلاش‌ها و سیاست‌ها در چارچوب رونق بخشی به تولید با اتکا به ظرفیت‌های درونی و با بهره‌گیری از توانمندی‌های داخلی بیش از پیش ‌قدم خواهیم برداشت.

طی سال ۱۳۹۹ تولید کاتد مس از ۲۸۰ هزار تن با رشد ۱۲ درصدی عبور کرد

لازم به ذکر است که طبق آمار منتشر توسط سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، تولید کاتد مس طی سال ۱۳۹۹ در مجتمع های مس سرچشمه و میدوک به ۲۸۰ هزار و ۲۷۵ تن رسیده که نسبت به میزان تولید در سال ۱۳۹۸ که ۲۶۴هزار تن بوده، رشد ۱۲ درصدی داشته است. علاوه‌براین در مجموع ۱۲ ماهه سال گذشته، ۳۵۵ هزار و ۶۰۰ تن مس آند (ذوب) در مجتمع‌های سرچشمه و خاتون‌آباد تولید شد که ۱۷ درصد فراتر از عملکرد سال ۱۳۹۸ بود.

همچنین تولید کنسانتره مس نیز طی سال ۱۳۹۹ با رشد دو درصدی از یک میلیون و ۱۳۱ هزار تن در مجموع سال ۱۳۹۸، به یک میلیون و ۲۰۰ هزار و ۲۵۵ تن در سال گذشته رسیده است.  

طبق آمار، بیشترین سهم تولید با بیش از ۱۷۰ هزار تن در اختیار مجتمع مس سرچشمه قرار دارد.

پربیننده ترین انجام بیش از ۳۲هزار متر حفاری اکتشافی در شمال غرب کشور در طول سه سال گذشته‌ افزایش تولید ۱۶کالای صنعتی در سال گذشته با وجود شرایط تحریم هشدار درباره اتمام ذخایر سنگ آهن ایران نیروی انسانی مهم‌ترین عامل موفقیت فولاد مبارکه در سال۹۹ ظرفیت پنج میلیارد دلاری تجارت میان ایران و عمان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کاتد مس سال گذشته شرکت ملی تن بوده هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۲۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون حفظ قرآن کریم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد قمی صبح جمعه در حاشیه بازدید از روند برگزاری نوزدهمین دوره آزمون حفظ قرآن کریم در مشهد با اشاره به شور و شوق زیاد شرکت‌کننده‌ها اظهار کرد: وقتی با آنها صحبت می‌کردیم اعتماد به نفس خوبی داشتند؛ خیلی‌ها هم می‌گفتند دغدغه کسب مدرک نداریم و فقط می‌خواهیم خود را محک بزنیم.

وی این نکته را نشانه اهتمام و جدی گرفتن قرآن در جامعه بیان و خاطرنشان کرد: پررنگ شدن فضای قرآنی در کشور به خوبی در این آزمون هم جلوه داشت.‌ای کاش برخی‌ها می‌آمدند و این آزمون را از نزدیک می‌دیدند که چه فضای گرم و شورانگیزی دارد.

قرآن کریم درباره مساله‌های مهم زندگی انسان حرف دارد

قمی حفظ موضوعی قرآن کریم را یکی از بهترین توصیه‌های بزرگان و کارشناسان عنوان و اظهار کرد: قرآن کریم درباره مساله‌های مهم زندگی انسان حرف دارد؛ آیه‌ها، فرازها و سوره‌های منتخبی که نیاز امروز جامعه ما است در قرآن آمده که می‌توانند آن‌ها را با خلاصه تفسیر و توجه به معنا حفظ کنند. افرادی که با این روش قرآن را حفظ کنند بعد به مرور می‌توانند وارد فضای حفظ قرآن شوند و کل آن را بر اساس معنا پایه حفظ کنند.

با زندگی با آیه‌ها می‌توان زندگی را نورانی‌تر کرد

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه با زندگی با آیه‌ها می‌توان زندگی را نورانی‌تر کرد افزود: با حفظ موضوعی یک جمعیت چند میلیونی از مردم کشور می‌توانند مثلاً ۲۰۰ آیه مهم قرآن که مورد تاکید بزرگان و روایات است و از طرفی موجب گذران بهتر و اعتلا بخشیدن زندگی می‌شود را حفظ کنند.

وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان دو میلیون نفر ۳۰ آیه قرآن را حفظ کردند افزود: تعدادی از این افراد در آزمون شرکت کردند و مدرک حفظ موضوعی را نیز گرفتند.

قمی تصریح کرد: حفظ این آیه‌ها موجب می‌شود تا فرد با آیه‌های ناظر بر زندگی‌اش مانند رفاقت، خانواده، پدر و مادر، مسائل اجتماعی، علمی و حتی سیاسی آشنا و آنها را با بهترین تبیین‌ها که در ترجمه‌ها و تفسیرها آمده حفظ کند تا موقع صحبت کردن بتواند به کلام خدا استناد کند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه در این مسیر خادم و مصمم هستیم تا این عرصه گسترده‌تر از قبل تداوم پیدا کند خاطر نشان کرد: همه مجموعه‌های مردمی و دستگاه‌های دولتی باید برای تقویت و توسعه قرآن و زندگی کردن با آیه‌های قرآنی پای کار بیایند

کد خبر 6095656

دیگر خبرها

  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • رشد ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون حفظ قرآن کریم
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان آزمون تخصصی حفظ قرآن
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی