Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-در یازدهمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان قم در استانداری ۲۱ میلیارد تومان ابلاغ اعتباری فراتر از مصوب تعیین تکلیف شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم ، در این جلسه وضعیت اعتبارات تملک دارایی و هزینه‌ای ابلاغی استان قم بررسی و 21 میلیارد تومان ابلاغ اعتباری فراتر از مصوب تعیین تکلیف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نعمت‌الله امانی معاون هماهنگی برنامه‌وبودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قم اظهار داشت: امسال 194 میلیارد تومان به‌عنوان اعتبار هزینه‌ای به استان اختصاص‌یافته درصورتی‌که 202 میلیارد تومان شامل حقوق و دستمزد نیروهای رسمی، قراردادی و شرکتی دستگاه‌های اجرایی استان می‌شود.

وی عنوان کرد: در این‌ باره 8 میلیارد تومان کسری مشخص شد و باید پیش‌بینی لازم را داشتیم، هرچند 21 میلیارد تومان به استان ابلاغ شد که توزیع این رقم بر اساس نظر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان است و می‌توان اولویت‌ها را در نظر گرفت.

استاندار قم: تحویل سال 1400 در حرم کریمه اهل‌بیت (س) برگزار نمی‌شود / ممنوعیت سفر نداریمقم در "ایام نوروز و نیمه شعبان" آمادگی پذیرایی از مسافران را ندارد‌

محسن بهشتی معاون امور عمرانی استانداری قم در این جلسه با اشاره به اهمیت ساماندهی ورودی‌های قم نیز بیان کرد: ورودی شهر قم دارای نظم منطقی نیست، درحالی‌که ورودی شهر آیینه تمام نمای شهر است.

وی تصریح کرد: ساماندهی کاربری‌ها، دارای اهمیت زیادی است و باید کاربری‌ها را در ورودی شهر ساماندهی کرد و از کمربندی و رینگ اصلی، شرایط ورودی‌های قم نظم پیدا کند.

بهشتی خاطرنشان کرد: در قالب ساماندهی به اراضی مردم در ورودی‌ها، هویت داده‌ایم، هر ورودی قم دارای یک ظرفیت است و مثلاً رودی جعفریه با جاده اراک متفاوت بوده و با این رویکرد هر منطقه شهری باید ظرفیت‌ها را در ساماندهی در نظر بگیرد.

وی گفت: ورودی جعفریه نیازمند ارائه طرحی از سوی سرمایه‌گذاران است و امکان تغییر کاربری وجود دارد، ضمن اینکه از طرف مدیریت شهری تلاش‌هایی در ساماندهی این بخش صورت گرفته و نیازمند همراهی تمامی دستگاه‌های اجرایی است.

معاون امور عمرانی استانداری قم در مورد مصوبه جابه‌جایی دام‌های روستاییان در اراضی ملی اظهار داشت: در روستای جعفرآباد نارضایتی مردم از وجود واحدهای نگهداری دام گزارش‌شده است، اما واگذاری زمین ملی برای جابه‌جایی واحدهای دامی نیازمند ضابطه است تا هر دامداری با هر میزان دام، درخواست اراضی ملی نداشته باشد.

لازم به ذکر است در این جلسه احداث سکوی انتقال موقت پسماند در شهرک امام خمینی (ره) و همچنین واگذاری موقت سه‌ساله ساختمان در اختیار فرمانداری قم به دادگستری سلفچگان مصوب شد.

انتهای پیام/457/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۹۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود

حسن محمدی ادیب گفت: یک هزار آثار تاریخی ثبت شده ملموس و ناملموس در این استان وجود دارد که از این تعداد ۱۱۳ بنای تاریخی شامل پل‌ها ، خانه‌ها ، مساجد ، کلیساها و تپه‌های تاریخی که روی آنها بنا وجود دارد، شناسایی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل افزود: در استان اردبیل ۱۶ خانه تاریخی وجود دارد که از این تعداد ۹ خانه تاریخی در دهه ۸۰ با اعتبارات دولتی تحت تملک دولت و اداره میراث فرهنگی قرار گرفته و هفت خانه همچنان در اختیار مردم و مالکان بناها قرار دارد.

او با اشاره به تخریب برخی از خانه‌های تاریخی اردبیل اظهار کرد: خانه‌هایی که همچنان در اختیار مالکان آنهاست به هر حال مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و قابل استفاده است اما برخی از خانه‌هایی که تحت تملک دولت بوده و طی سال‌های گذشته به طور کامل هم مرمت شده، به دلیل عدم رسیدگی در مرحله تخریب قرار دارد.

محمدی ادیب افزود: البته خانه‌های تاریخی زیادی در اردبیل وجود دارد که این خانه‌ها واجد ارزش تاریخی هستند ولی واجد ثبت نیستند و شاخص‌های مورد نیاز برای ثبت شدن را ندارند.

او در خصوص فرایند ثبت خانه‌ها و اصولا آثار تاریخی گفت: پرونده آثار تاریخی بر اساس اولویت‌های مدنظر شورای فنی برای ثبت به وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی ارائه می‌شود و این پرونده‌ها مورد داوری قرار می‌گیرند، پرونده خانه‌های دیگری از استان اردبیل برای داوری به وزارتخانه ارسال شده که به مرحله ثبت نرسیدند.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با بیان اینکه تاکنون تعداد زیادی خانه تاریخی در سطح کشور ثبت شده است، گفت: وزارتخانه در شرایط فعلی بر روی ثبت مساجد و خانه‌های تاریخی کار می‌کند. پرونده ثبت ۵۴ کاروانسرای ایران هم در قالب یک پرونده جامع به یونسکو ارائه شده بود که کاروانسرای سنگی شاه عباسی صائین هم جزو این مجموعه است.

محمدی ادیب افزود: با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی رویکرد وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استفاده از توان و ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای احیا و مرمت خانه‌ها و بناهای تاریخی است که این رویکرد در استان اردبیل هم وجود دارد.

به گفته او، در این راستا پارسال به موضوع استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی شتاب داده شد و امسال هم اگر این روند ادامه یابد تمام خانه‌های تاریخی اردبیل تعیین تکلیف خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل تصریح کرد: پارسال چهار خانه تاریخی خادم باشی، شریعت، حمام اوچ دوکان و حمام پیرزرگر به سرمایه‌گذاران داده شد و امسال هم این روند ادامه خواهد داشت.

محمدی ادیب با بیان اینکه احیا و مرمت این خانه‌ها بر اساس نقشه اولیه و کاربری مورد تایید وزارتخانه خواهد بود، گفت: این خانه‌ها در گذشته متعلق به تجار و ملاکان بزرگ بوده که محل مراجعه مردم بوده است و مردم در این خانه‌ها رفت و آمد داشتند و الان هم با تغییرات مختصر همان کاربری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

او با بیان اینکه تاکنون مرمت هفت خانه تاریخی اردبیل به طور کامل تمام شده است، افزود: هم‌اکنون خانه ارشادی اداره میراث فرهنگی شهرستان اردبیل است، خانه رضازاده به عنوان موزه شهدا و خانه صادقی به عنوان بوتیک هتل استفاده می‌شود ، خانه ابراهیمی نیز مجموعه اداری ستاد عتبات عالیات است و خانه مجتهدزاده هم قرار است به صورت مجموعه اقامتی مورد استفاده قرار بگیرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود