Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته قائم مقام هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، علیرغم تمام مشکلات از جمله همه‌گیری و شیوع ویروس کرونا، عملکرد صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی در نیمه نخست امسال، بیش از عملکرد کل سال ۱۳۹۸ بوده است.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام ایمیدرو، عباس نعیمی در جلسه پایش عملکرد صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی که امروز به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ماه، انواع بیمه‌نامه به ارزش ۳۹۰ میلیارد تومان آماده صدور است؛ اظهار کرد: این در حالی است که کل عملکرد صندوق بیمه معدن در سال ۱۳۹۸، ارزش بیمه نامه‌های صادره به ۳۵۰ میلیارد تومان رسیده بود؛ آمار نشان می‌دهد که عملکرد صندوق در نیمه نخست امسال از مجموع سال ۱۳۹۸ بیشتر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه براین در شش ماهه ابتدایی امسال، ۲۹۲ میلیارد تومان نیز بیمه‌نامه برای معادن بخش خصوصی صادر شده است.

قائم مقام هیات عامل ایمیدرو، میزان کل تعهدات صندوق را از ابتدای تاسیس، ۷۷۵ میلیارد تومان اعلام کرده و گفت:‌ خوشبختانه روند فعالیت‌ها به گونه‌ای بوده که مشکل خاصی در وصول مطالبات وجود ندارد. ضمن اینکه برنامه افزایش سرمایه این صندوق از سوی ایمیدرو، ‌ مطرح شده و خواستار تسریع در فراهم شدن زمینه لازم برای افزایش سرمایه این نهاد پشتیبان معادن هستیم. باتوجه به گسترش فعالیت‌های ایمیدرو طی دو سال اخیر، خواستار هم‌راستایی ارائه خدمات بیمه‌ای برای بخش‌های مختلف از جمله اکتشافات، زیربناها، معادن کوچک نیز هستیم.

خدمات جدید صندوق بیمه معدن در راه است

در ادامه این جلسه، فرید دهقانی-مدیر عامل صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی، ضمن اشاره به همکاری صندوق با شرکت‌های های تک و استارت‌آپ‌ها در بخش معدن به منظور توسعه پوشش بیمه‌ای از فعالیت‌های این حوزه، اظهار کرد: اعطای یارانه سود تسهیلات مربوط به فعالیت‌های این بخش، از جمله اقداماتی است که در حال بررسی قرار داریم.

وی افزود: صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی در راستای تامین مالی نیز برنامه‌هایی در نظر دارد و صدور بیمه‌نامه‌های اعتباری به منظور تامین منابع مالی از بازار سرمایه (اوراق مرابحه)، ‌ در دستور کار قرار دارد.

دهقانی اعلام کرد: با سازمان بورس نیز در حال مذاکره هستیم به صورتی که این صندوق به عنوان رکن ضامن معرفی شود. همچنین برنامه پیاده‌سازی سیستم اعتبارسنجی مشتریان توسط این صندوق نیز در برنامه‌های صندوق قرار دارد که مشاور این طرح، انتخاب شده و در حال نهایی کردن برنامه برای پیاده‌سازی هستیم.

در ادامه مدیر عامل صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی، گزارشی نیز درباره اجرای مدیریت ارتباط با مشتری، ‌ پیاده سازی نظام بودجه عملیاتی و ... ارائه داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معادن بيمه صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی میلیارد تومان عملکرد صندوق بیمه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۳۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان توفان و بارندگی‌های اخیر را بی سابقه در تاریخ خوزستان دانست و گفت: بارش‌های بهاری اخیر خسارت‌های سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.
مسعود اسدی افزود: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.
او با بیان اینکه علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است، گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.
انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.
از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور می‌خواهیم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج